Städhjälp

Att göra ditt liv trevligare, det är vårt uppdrag. Eftersom varje hushåll är unikt, anpassar vi vår tjänst till dina personliga önskemål. Vi är inte nöjda förrän du är det.

Hållbart samarbete

Naturligtvis vill du ha en permanent hushållshjälp som du kan lita på. Förtroende är grunden för ett hållbart och trevligt samarbete. Din servicekoordinator säkerställer att samarbetet med din hushållshjälp går smidigt. Personlig uppmärksamhet är det viktigaste här. Tack vare vår nära kontakt med hushållshjälpen och vårt stora engagemang för våra kunder vet vi exakt vilken hjälp som passar dig bäst. Genom att utvärdera regelbundet förblir vi nära involverade och ser till att du förblir nöjd.

Pålitlig hjälp, även i trädgården

Förutom att städa ditt hem, gillar vi också att ta hand om din trädgård. Naturligtvis också helt anpassat efter dina önskemål.

Vad kostar städhjälpen genom oss?

Du betalar inhemsk hjälp per arbetad timme. Allt ingår här. Standardpris per timme är 170 kronor. Vi kommer att diskutera avvikande priser med dig i förväg. I slutet av månaden får du en faktura från oss som du kan betala via banköverföring eller direktdebitering. Du har en uppsägningstid på en vecka hos oss.

Kontakta även oss om du vill ha flyttstädning i Malmö!