Rengöringsarbete när du flyttar

Du flyttar till ett nytt hus eller affärslokaler, men tyvärr är det nya boendet långt ifrån redo att flytta. Du har redan mycket stress och bekymmer i ditt sinne med den överhängande rörelsen och väntar inte på en stor städning i ditt nya hem. Vi förstår detta bättre än någon annan att du kan använda lite hjälp med detta, varför vi ger dig möjligheten att använda vår städtjänst.

Städtjänst vid flytt

Det finns flera gånger när du kan använda en städtjänst:

  • Innan du flyttar för att städa den nya byggnaden
  • Efter din flytt för att kunna leverera det övergivna huset städat och rent
  • Vid vräkning

Rengöring före flytten

Om du flyttar till ett nytt hem är en nästan alltid nödvändig rengöring innan du flyttar. Det är trevligt att när dina saker anländer är hela huset rent och sakerna kan placeras på rätt plats omedelbart. I så fall kan ett städteam från oss erbjuda en lösning med professionell utrustning och rengöringsmedel. Inom några timmar kan ditt nya hem levereras redo att flytta. Medan du övervakar flytten i hus A kan städtjänsten i hus B rengöra ditt hus ordentligt. När du köper båda tjänsterna från oss, kommer vi att se till att städningen är klar i tid innan flyttbilen anländer.

En grundlig rengöring är också möjlig i händelse av en kontorsflytt. När de nya affärslokalerna förtjänar städning vidtar vi vår rengöringstjänst gärna åtgärder så att din rörelse kan ske så snabbt som möjligt. Hela fastigheten kommer att rengöras noggrant utan att försena flytten.

Rengöring efter flytten

Vår rengöringstjänst för flytt kan också användas för att säkerställa att du kan flytta till ditt nya hem eller företag med ro i sinnet. Huset som du lämnar efter kommer att rengöras snyggt av vår städtjänst och det resterande innehållet kommer att tas till en deponi av oss. Så du kan helt fokusera på ditt nya boende med förtroende.

Även efter att du lämnat dina affärslokaler kan vårt rengöringsteam kallas in för att leverera det rent och snyggt. Restmöbler, mattor eller kablar transporteras av oss till en deponi, så du behöver inte längre oroa dig för dina gamla affärslokaler.

Rengöring vid vräkning har en egen blog som du kan ta en titt på.

Vad kostar en städtjänst när du flyttar?

Beroende på storleken på fastigheten som måste rengöras, kan ett pris upprättas. Vår städtjänst är baserad på ett timpris. Vänligen kontakta oss för att diskutera alternativen för rengöringsarbete under din flytt. Vi tar gärna bort detta, ofta irriterande, jobb så att du kan fokusera på det roliga arbetet: inredning av ditt nya hem eller företag! Kontakta oss idag som din firma för flyttstädning i Malmö!