flyttstädning Svedala

Närmar sig flytten? Ta hjälp av vår flyttstädning i Svedala och slipp städ-stressen – Kontakta oss för gratis offert idag!

flyttstädning Svedala

Närmar sig flytten? Ta hjälp av vår flyttstädning i Svedala och slipp städ-stressen – Kontakta oss för gratis offert idag!

Flyttstädning i Svedala

Att flytta kan vara väldigt upplyftande och stressigt på samma gång. Ofta tar det längre tid än vad man trott. Många inser att de har fler saker som ska med i flytten än de först trott. Man har fullt upp med att flytta in och bo in sig i den nya bostaden. Samtidigt måste man se till att överlåta den gamla bostaden till en ny ägare eller hyresgäst. Detta är ofta den del av flytten som de flesta är mindre exalterade över. Därför finns ett behov av att kunna anlita flyttstädning i Svedala. Detta behov möter vi på Flyttfixarna AB!

Vill du komma i kontakt med oss för att veta pris på din flyttstädning i Svedala? Ring oss idag! Alla som kontaktar oss får gratis offert på flyttstädning i Svedala, oavsett privatperson eller företag/organisation.

Snabba tjänster
Du kan alltid anlita vår flyttstädning i Svedala enkelt och med kort varsel.
Trygga villkor
Vi är en certifierad och välförsäkrad städfirma som lämnar garanti på alla arbeten.
Låga priser
Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på flyttstädning i Svedala till alla våra kunder.

professionell flyttstädningen i Svedala

Gör som mängder av flyttande människor i Svedala, och anlita professionell flyttstädning. Inte nog med att detta garanterar att flyttstädningen i din gamla bostad i Svedala sker på ett optimalt sätt. Det kommer dessutom ge dig oceaner av tid över att kunna koncentrera dig på ditt nya boende.

Stressreducera kring din flytt och rikta fokus mot det nya snarare än det gamla – Ring oss för gratis offert på flyttstädning i Svedala idag!

Behöver du hjälp med flyttstädning?

Vår verksamhet

När du anlitar oss för för flyttstädning i Svedala kan du räkna med hög kvalitet i alla led. Vi vet vad som krävs för godkänt flyttstäd och vi ser till att vara lyhörda och föra transparent och tydlig dialog med alla kunder.

Vårt team

Navet i vår verksamhet är vårt professionella städteam. Tillsammans har vi många års erfarenhet av flyttstädning i Svedala. Som kund kan du, då du väljer oss som utförare av din flyttstädning, räkna med följande:
- trygghet

Trygghet genomsyrar hela vår verksamhet, från personalförhållanden och ända ut i våra tjänster. Alla i vårt team omfattas av kollektivavtal och har fast anställning. Dessutom är vi en certifierad städfirma med försäkring som täcker eventuella olyckor. Detta ökar säkerheten både för kunden och för oss själva.

Kontakta oss om du vill veta mer om garantier när du väljer oss för flyttstädning i Svedala!

- redskap
Anlita vårt team och du slipper tänka på städning överhuvudtaget. Vi tar med oss all den utrustning som krävs för att kunna leverera förstklassig flyttstädning i Svedala.
- leverans
Med erfarenhet kommer yrkeskompetens, och det har vi gott om. Vi har full koll på vad som krävs för att en flyttstädning i Svedala ska bli godkänd. Vårt team arbetar alltid utefter en lista utefter vilken vi bockar av alla delar av arbetet som ska gås igenom.

dialog

Alla lyckade samarbeten kräver god kommunikation. Som kund hos oss, oavsett tjänst, kan du räkna med detta. Vi är lyhörda och strävar alltid efter så mycket transparens som möjligt i all dialog med kund. Detta gäller såväl information om pris som överenskommelser angående när arbetet ska utföras. Vi finns dessutom tillgängliga för frågor och funderingar när helst de kan dyka upp.

kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med oss för att boka tid eller har du har andra frågor?

3_Kvadrat@2x

Vårt flyttstäd

Funderar du på att anlita oss för flyttstädning i Svedala? Det gläder oss! Här kommer lite snabb information om hur det ofta går till när låter oss sköta flyttstäd.

Hur det går till

Vi är stolta över att erbjuda flyttstädning i Svedala för alla. Privatpersoner, företag, offentliga organisationer, föreningar är några av de som finns bland våra kunder. Vår flyttstädning i Svedala kan således se väldigt olika ut beroende på kund och objekt. Vanligen ingår dock nedanstående:
köksstädning
Alla som regelbundet spenderar tid i köket vet hur enkelt det blir smutsigt i den delen av bostaden. Vid en flyttstädning i Svedala är det därför oerhört viktigt att köket städas ordentligt. Vi rengör bland annat kyl, frys, diskho, diskmaskin, golv, väggar, kakel, kranar, spis, ugn och köksfläkt.
badrumsstädning
Då människor väljer att sköta flyttstädning i Svedala själva får de ofta anmärkningar på städandet av just badrummet. Om du tar hjälp av professionell flyttstädning i Svedala kan du räkna med att badrummet blir så rent som det förtjänar. Vi rengör toalett, dusch, badkar, handfat, skåp och speglar noggrant.
övrig städning
Även om köket och badrummet utgör störst utmaning vid flyttstädning i Svedala ska man inte glömma övriga delar av boendet. Vid flyttstäd ska minsta vägguttag och list bli damm- och smutsfri.

RUT och privat flyttstädning i Svedala

Söker du hjälp med flyttstädning för en flytt som privatperson? Glöm då inte att du kan nyttja RUT-avdraget! Avdraget ger dig möjlighet att reducera en stor del av den totala arbetskostnaden.

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.